Personvernerklæring

for Skiens Persiennefabrikk AS

1. Innledning

Skiens Persiennefabrikk AS ("vi", "oss") forplikter seg til å beskytte personvernet til besøkende på vår nettside "https://skien-persienne.no/". Denne personvernerklæringen beskriver hvordan og hvorfor vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger.

2. Informasjonssamling

Vi samler inn personopplysninger når du benytter kontaktskjemaet på vår nettside. Dette inkluderer navn, e-postadresse, og eventuell annen informasjon du oppgir for å behandle din forespørsel.

3. Bruk av Informasjon

Opplysningene samles kun for å kunne svare på henvendelser vi mottar gjennom kontaktskjemaet. Ved å krysse av i boksen i skjemaet, samtykker du til at informasjonen brukes for dette formålet.

4. Lagring og Sikring av Data

Vi lagrer personopplysningene på en sikker måte og i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Tilgang til informasjonen er begrenset til autorisert personell som trenger informasjonen for å utføre sine arbeidsoppgaver.

5. Deling av Informasjon

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter, unntatt som nødvendig for å behandle din forespørsel eller for å oppfylle juridiske forpliktelser.

6. Cookies og Sporingsteknologi

Vi bruker UseFathom for webanalyse, som er en cookie-fri løsning som respekterer brukernes personvern. Dette hjelper oss med å forstå hvordan vår nettside brukes, uten å samle inn personlig identifiserbar informasjon.

7. Rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Kontakt oss på post@skiens.no for slike forespørsler.

8. Barns Personvern

Vår nettside er barnevennlig, og vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under 13 år.

9. Endringer i Personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen for å reflektere endringer i våre praksiser. Ved vesentlige endringer, vil vi informere om dette på vår nettside.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på:

Skiens Persiennefabrikk AS
Hother Bøttgers gate 20, 3725 Skien
Tlf: 35 53 71 50
E-post: post@skiens.no
Organisasjonsnummer: 931 406 671