Brukervilkår

for Skiens Persiennefabrikk AS

1. Innledning

Ved å bruke nettsiden https://skien-persienne.no/ ("nettstedet"), samtykker du til følgende vilkår og betingelser ("Brukervilkår"). Disse vilkårene gjelder for alle besøkende, brukere og andre som tilgår eller bruker nettstedet.

2. Bruk av Nettstedet

Nettstedet tilbyr informasjon om Skiens Persiennefabrikk AS og våre produkter/tjenester. Nettstedet er åpent for alle aldersgrupper og er beregnet på generell informasjonsformidling.

a. Innhold

Alt innhold på nettstedet, inkludert tekst, grafikk, logoer, bilder og programvare, er eiendommen til Skiens Persiennefabrikk AS eller brukes med tillatelse fra rettighetshavere, og er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter.

b. Begrenset Lisens

Vi gir deg en begrenset, ikke-eksklusiv, tilbakekallbar lisens til å tilgå og bruke nettstedet i samsvar med disse Brukervilkårene. All annen bruk av innholdet på nettstedet uten forutgående skriftlig samtykke fra Skiens Persiennefabrikk AS er strengt forbudt.

3. Ansvarsfraskrivelse

Nettstedet og dets innhold leveres "som det er" uten noen form for garantier. Skiens Persiennefabrikk AS påtar seg ikke ansvar for eventuelle feil eller utelatelser i innholdet på nettstedet.

4. Endringer i Brukervilkår

Vi forbeholder oss retten til å endre disse Brukervilkårene når som helst. Den oppdaterte versjonen vil bli lagt ut på nettstedet, og din fortsatte bruk av nettstedet etter slike endringer vil utgjøre din aksept av de nye vilkårene.

5. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om disse Brukervilkårene, vennligst kontakt oss på:

Skiens Persiennefabrikk AS
Hother Bøttgers gate 20, 3725 Skien
Tlf: 35 53 71 50
E-post: post@skiens.no
Organisasjonsnummer: 931 406 671